Nieuws

foto’s!

30 jun 2019

We hebben inmiddels een enorm archief met foto’s van alle jaren. heb jij nog leuke kiekjes van de eerste edities van -toen nog- ‘Olaf en Jasper met vrienden in de Bosjes’? Stuur ze ons op!

het programma

30 jun 2019

De eerste artiesten zijn bekend en we zijn heel blij onder andere Ronald Smink, Kristel Zweers, Klaas Prins, Hete Kolen en Amariszi te ontvangen. kijk op de porgramma-pagina voor het wie en wat. En er zit nog meer in de pijplijn!

Kaartverkoop 2019

19 jun 2019

Maandag 1 juli om 20.00 gaat de bosjestickethut weer open en kun je je plekkie reserveren.

Uitverkocht!

30 aug 2018

Mocht je op de website zitten om nog kaarten te reserveren, we zijn helaas door alle kaarten heen. Op FB worden er nog wat aangeboden, hou die in de gaten of plaats er je eigen oproep.

Kaarten vanaf 19 juni, 20.00 uur

10 mrt 2018

Op dinsdag 19 juni om 20.00 uur gooien we de sluisdeuren open voor het reserveren van kaarten.

Voor de Kinderbosjes heb je aparte kaartjes nodig en er zullen ook aparte polsbandjes voor zijn. Voor de avondprogramma’s geldt zoals altijd een maximum van 4 kaarten per boeking per e-mailadres, voor de Kinderbosjes kun je onbeperkt bestellen. Tijd om voort te planten, dus.

Er is weer Bosjesbier!

22 mei 2017

Omdat er geen glaswerk in de Bosjes mag (struikelende herten, dronken egels, je snapt het wel) konden we vorig jaar ons speciaal gebrouwen gerstenat niet schenken. Maar dit jaar gaan we over op Bosjesbier van de tap, geschonken in speciale hardplastic glazen met een ontwerp erop van Arjen Bokhoven. Hallooo, nieuw picknickglas!

En we hebben ook een werkelijk exquise Château Plastique gevonden die in een kunststof fles komt, dus we hebben ook weer wijnflessen bij de bar. Maar echt lekker.

GNR

22 mei 2017

We krijgen dit jaar weer een steuntje in de rug van het Goois Natuurreservaat en zijn ze ook aanwezig op het festival.

 

Kinderbosjes

31 mei 2016

Wat is het precies?
Theater, muziek en georganiseerde chaos voor kinderen.

Wanneer is het?
Zaterdag 2 september van 14.00 tot 17.00. Na 17.00 uur maken we de kuil leeg en bouwen we om voor de avond.

Hoe zit het met kaartjes?
Je reserveert er apart kaarten voor op de site en je krijgt er ook een apart polsbandje voor. Voor de vrijdag- en zaterdagavond kan je zoals altijd bij elkaar maximaal vier kaarten reserveren, voor de Kinderbosjes is er geen limiet.

Enne, waarom eigenlijk?
Kindertheater is het gezelligst als iedereen lekker ‘Jan Klaaaaassseeeen!‘ mag roepen en ‘Ik moet plassen!‘ erdoorheen gillen en ‘Mama, moet ik een tetanusinjectie voor die egelbeet?’ Cabaret en muziek zijn het mooist als de artiest en het publiek voor de volle honderd procent kunnen opgaan in de voorstelling en het mooi verlichte bos.

Dat willen we allebei zo goed mogelijk doen en dus doen we de kinderactiviteiten niet meer op het pad  maar op het het grote podium -hoef je als ouder ook niet meer heen en weer te lopen- en ’s avonds gaan we door met iedereen vanaf 12 jaar.

Kanonne, wat een mooie nieuwe site!

30 mei 2015

Goed istie, hè! Scrollt lekker, swaaipt lekker en op je mobiel ziet-ie er ook goed uit, dus je kan nu ook Bosjesvoorpret hebben terwijl je op de bus staat te wachten.

Grote dank aan de heren van online communicatiebureau Hyperconnected, die hem gebouwd hebben en er bakken tijd en liefde tegenaan hebben gegooid. Tevens een shout-out naar de dames van grafisch bureau Roquefort die het logo, de donatieboom en het nieuwe Bosjesbier-etiket hebben ontworpen.

Druk in de Bosjes met Kunstmakkers

15 jan 2015

Jeej, ze zijn er weer: het Mobiele Grafisch Atelier van Kunstmakkers. Dat zijn docenten van het Grafisch Atelier in Hilversum die les geven aan kinderen.

Met hun antieke, bakfietsmobiele drukpers staan ze langs het pad, alwaar je je eigen bosjestas kan drukken.

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl

Het Bosjesfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bosjeswebsite werd in elkaar geknutseld door: