Programma 2024

Vrijdag 6 septemberKinderbosjes Zaterdag 7 september

Vrijdag 6 september

let op: dit jaar is de kuil open vanaf half zeven en niet zeven uur. Da’s een half uur extra Bosjes in je maag!

19.15u

NNB

Vinden wij ook spannend!.

20.15u

Sjamke

Wat als je je grootste passie en talent misloopt? Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, belangrijke anekdotes over okselhaar en spreekbeurten… 

Sjamke de Voogd staat al 22 jaar met haar zus Nellerike in de Nederlandse theaters als Zusje Voogd. Vijf jaar geleden begon Sjamke met het schrijven aan solomateriaal, maar het is nooit af.

21.15u

Jelle Brouwer en Oscar Smit

Oscar en Jelle zijn twee aankomende kanonnen van het Utrechtse Comedyhuis.

Beiden stonden ooit in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival (Oscar in 2019, Jelle in 2022). Ze pakten bij elkaar nul prijzen.

22.15u

De Gestampte Meisjes

Thenera en Esmée nemen hun grootste angsten onder de loep. Van oorlog tot die ene puist op je voorhoofd. Beleef in een mix van cabaret meets House of Horror de gekste nachtmerries. DREAM ON, vette beats, onverwachte wendingen en angstaanjagend grappig.

23.15u

Venus Hill

De legendarische Amsterdamse ska band landt in de Bosjeskuil om de boel op zijn kop te zetten. Pick it up, pick it up!

Kinderbosjes

14.00u

Hé, wie zit er op de wc? (2+) - Alexander Brouwer

Een jongetje neemt je mee in zijn wereld en laat je zien welke capriolen zijn knuffels allemaal uithalen. En dit alles met één doel: ze willen nog lang niet naar bed! Zo spelen ze tikkertje en verstoppertje, glijden van de trapleuning en gaan naar de wc, terwijl het jongetje het liefst zo snel mogelijk in slaap valt.

15.00u

Joes Boonen | Pas op voor de billenbijter! | 4+

Elke avond rond de klok van acht uur, kruipen er onder Fiep’s bed heel gekke figuren. De billenbijter, de kakbouter, het kusjesbeest en het poepiemonster komen tevoorschijn. Maar monsters onder je bed bestaan niet. Toch?

19.00u

Bubblica

Neerlands mooiste bellenmakers brengen een mysterieuze zeepbellen show, grenzend aan de beeldende kunst en straattheater, met een knipoog naar onze dromen en fantasieën.

Zaterdag 7 september

let op: dit jaar is de kuil open vanaf half zeven en niet zeven uur. Da’s een half uur extra Bosjes in je maag!

19.00u

De Mobiele Eenheid

De Bosjesridders zijn terug. Ze rijden de kuil in met hun gele DAF, pikken onze vrouwen in, spelen de tent plat en verdwijnen weer. De ideale opener van de nazomeravond.

20.30u

De Mirakelse TV Tunes Coverband

De Mirakelse TV-tunes Coverband is in feite een club van vier kleine jochies in goddelijke muzikantenlichamen. Met een bak humor en een mirakels spelletje tussendoor spelen ze oude en nieuwe tunes van tv-programma’s, -series en -reclames. Tijdens een show van deze mannen geldt maar één regel: wie het liedje kent, zingt mee!

21.00u

VOS

Rockgod René Geelhoed (o.a. The Royal Engineers) kreeg ineens de kriebels. Herinneringen aan zijn Zeeuwse jeugd in Zonnemaire, beelden van zand en zilt in zijn hoofd en die bleken er in het Nederlands uit te moeten. Apetrots zijn we dat VOS komt spelen.

22.00u

Victor Luis van Es

Victor is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak ‘van zijn hart geen moordkuil maken’ tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen.

23.15u

Grasmoawer

Deze maaigrage tuinmannen komen wij uw bloementuin weer eens goed bemesten. Iedereen welkom op dit klezmerbalkanpunkrockfeestje.