vrijdag 7 september

Ga naar zaterdag 8 september

22.30 U

Ronald Smink

Ja, hij komt! De Friese god der verwarring! De hertog van Hè? De Markies van Meligheid! Eindelijk is hij er, Ronald Smink!

21.30 U

Kristel Zweers

Kristel Zweers ‘has done it all’. Comedyprijzen, de Lama’s, avondvullend, touren in het Engels in Europe en Azië en NU eindelijk in de Bosjes!

23/15 U

Hete Kolen

Hete Kolen is een unieke feest-, surf- en skaband met roots in Den Haag en Utrecht. Of het nou ska of reggae is; rock of schlager; pop, happy hardcore, bossa nova, soul of rock ’n roll – met Hete Kolen krijg je gegarandeerd de voeten van de vloer!

12:15 U

Supermoon

Het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Bands als Crosby, Stills & Nash, Steely Dan, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien.

presentator: Wouter Monden

0.00 - 24.00 U

De Losse Klos

muziek op het bospad

Bijna letterlijk de huisband van het Bosjesfestival. Al jaren het fantastische vaste ontvangstcomité van het Bosjesfestival.  Gezeten in de woonkamer achter de voordeur, speelt en jamt het collectief De Losse Klos tot diep in de nacht.

zaterdag 8 september

23.15 U

Amariszi

Amariszi speelt opwindende Balkan-geïnspireerde popmuziek uitgevoerd door bas en drums, gitaar, blazerssectie en accordeon.
'Amariszi is balkanvirtuositeit op zijn best.' 'Hartverscheurende melancholie'
23:00 U

Special Guest Appearance

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl

Het Bosjesfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bosjeswebsite werd in elkaar geknutseld door: