vrijdag 1 september

Ga naar zaterdag 2 september

van 19:00 tot 01.00

Het Grote Rode Gordijn gaat om 19.00 uur open, zoek dan een lekker plekje en kort erna begint het eerste optreden.

19.30 U

Lonneke Dort

Lonneke Dort neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens het liefst in een vilein en droogkomisch lied. Lonneke keert terug naar de Bosjes, want haar prachtige stem en de lachsalvo’s die ze uitlokt houden de wolven op afstand.

20.30 U

Tim Hartog

Rotterdammer, Feyenoordfan, wielrenliefhebber, zelfspotter, droogkloot en dit jaar zo hard doorgebroken dat hij nu dat felbegeerde blauwe vinkje naast zijn naam heeft op Insta. Hij is het echt! Doet deze zomer eerst Lowlands als try-out voor het Bosjesfestival.

21.45 U

Magic Tom & Yuri

Magic Tom & Yuri is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel comedy! Na hun eerste show te hebben gespeeld op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en elk kraakhol en skatepark in Nederland, werd het tijd voor een nieuwe show. Dit gedrocht van een goochelshow heet Down the Lol Hole en is het meest uitzinnig vette DING dat we in tijden hebben meegemaakt.

22.45 U

De Grote Bosjes Sing-Along!

Wat is het? Geen idee! Lorem ipsum, lorem ipsum enzo! Hopelijk ben je niet te moe om te zingen…

23.15 U

Stennis

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis combineert aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker.

DJ Ribbelchips

Vanaf middernacht.

Dj Ribbelchips is de huis-dj van de Losse Klos. Jeweetwel, die gasten die het hele weekend muziek maken in de huiskamer van het Bosjesfestival. Deze man eet enkel Ribbelchips. En als hij gaat draaien weet je nooit hoe je avond loopt. Maar dat je bezweet eindigt op een dampende dansvloer is een feit!

De Lies en Luus Show

-de hele avond langs het pad naar ‘de kuil’-

Heb je nog nooit op het festival aan tafel gezeten bij dichter Lies Balkstra en beeldend kunstenaar Lucienne Kleverlaan ? De Lies en Luus Show, de verborgen parel van het Bosjesfestival! Je komt de tent uit als een veranderd mens.
Eventjes krijg je de volledige aandacht en ben jij de hoofdrolspeler. Naar aanleiding van een kort interview krijg je een poëtische tekst en een 2d kunstwerk mee.

zaterdag 2 september

Kinderbosjes

van 14:00 – 17:00

We hebben plaktattoos en Lientjes Limobar en veren voor in je haar! En ook leuke dingen voor de kinderen!

Eerst loskomen met kinderdisco, daarna mooie voorstellingen kijken en dan het bos uit met Mega Anna Maria Koekoek.

14.10 - 14.55 U

Theatergroep Dender – Bliep Bliep

alle leeftijden

Een robot die alles voor je doet. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan… Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de STOPKNOP!

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot.

15:35 - 16:05 U

Beeldmakerij – Taart voor Tijger

poppentheater – 2+

Tijger ligt lekker te slapen. Als hij morgen wakker wordt is hij jarig! Dan zijn er slingers, cadeautjes en natuurlijk een taart. Een taart? Ja, een taart! Maar… o jee… we hebben nog geen taart. Aan de slag! We vragen Tijger’s vrienden om hulp.

 

 

15:35 - 16:05 U

Jasper Smit

musiek – 8+

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen. Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over altijd moeten zitten terwijl je wil spring-spring-springen, en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

16:20 - 16:50 U

Jeroen Schipper

muziek – 3+

Ken je de liedjes van Jeroen Schipper nog niet? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Jong en oud zingt uit volle borst mee met de grappige en aanstekelijke liedjes van Jeroen. De muziek swingt de pan uit.

Avond

van 19:00 tot 01.00

Het Grote Rode Gordijn gaat om 19.00 uur open, zoek dan een lekker plekje en kort erna begint het eerste optreden.

19.15 U

Sophie Janna

Sophie Janna werd verliefd op traditionele Schotse folk toen ze een tijd in Edinburgh woonde. Die invloeden hoor je goed terug in haar warme, gevoelige nummers, waarmee ze probeert te ontsnappen aan donkere gedachten. Eind 2021 verscheen debuut-EP Wide World. Hiermee trok ze de aandacht van o.a. Lisa Hannigan, voor wie ze mocht openen in een uitverkocht Tivoli.

20.00 U

Klaas Prins

Eerlijk, energiek en ontwapenend: Klaas Prins verrast je met zijn humor en absurde wendingen. Zijn voorstellingen houden het midden tussen stand-up en cabaret, terwijl de liedjes op zijn gitaar een rode draad door zijn shows vormen.

21.00 U

Tom Crosbie

The Performing Nerd is Tom’s geuzennaam. Maar onder het beige vest van deze verlegen Brit schuilt een geniale geest die al zijn denkkracht heeft gestoken in het helpen van de mensheid. Met trucs met Rubik’s kubussen, het uit je hoofd leren van het gehele werk van Shakespeare en aanvoelen hoeveel 34 speelkaarten wegen. Dit is waar het woord mindblowing voor bedoeld is.

22.00 U

Wina Ricardo

In de categorie ‘die heb ik ooit nog op het Bosjesfestival gezien!’: Wina Ricardo. Wina gaat heel hard op dit moment, een toptalent met snelle, slimme grappen. Dance like a butterfly, sting like a Wina Ricardo.

22.15 U

Jong talentvol cabaretduo.

Daar gaan we nog veel van horen.

23.15 U

Big Billy & de Baby’s

De uitvinders van de Smartrock komen naar de Bosjes! Is dat rockmuziek met een touchscreen? Nee, het is smartlappen op steroïden en lachgasballonnetjes.
Meezingbaar en toch Dansbaar tot de laatste noot., van Hazes tot Bauer, van Slinger tot Grønloh.

DJ Ribbelchips

Vanaf middernacht.

Dj Ribbelchips is de huis-dj van de Losse Klos. Jeweetwel, die gasten die het hele weekend muziek maken in de huiskamer van het Bosjesfestival. Deze man eet enkel Ribbelchips. En als hij gaat draaien weet je nooit hoe je avond loopt. Maar dat je bezweet eindigt op een dampende dansvloer is een feit!

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl