Route

De route naar de bosjes

De Bosjes zijn prima te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer.

Bus: 104 van Hilversum station naar Nw-Loosdrecht (Bushalte Zonnestraal) brengt je in ongeveer 35 minuten naar het festival. Er zijn nog andere bussen maar dat vergt een stukje lopen.

Het bospad dat we als de ingang van het festival zien grenst aan de parkeerplaats en is zichtbaar vanaf de bushalte. Google maps: https://goo.gl/maps/Ry3nKsECQSaKHLC98

Adres

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 17
1213 RH Hilversum

Openbaar vervoer

Per trein naar NS-station Hilversum. Neem uitgang centrum. Neem bus 104 richting Nieuw-Loosdrecht. De bus snelt je in 32 minuten naar de Bosjes. Check hier de bustijden. De bus stopt op de terugweg vanuit Loosdrecht op halte Zonnestraal. Vanaf de halte is het ongeveer vijf minuten lopen naar het festivalterrein. De route staat aangegeven met bordjes, lampjes en andere bosjesgangers! Als je zin hebt in een wandeling kan je ook op de heenweg uitstappen op halte Van Ghentlaan, dan is het een kwartiertje lopen naar de bosjes: loop gewoon de weg ‘Loosdrechtse Bos’ af , je ziet het vanzelf.

Terug

Bus 104 vanaf Zonnestraal rijdt 23:44 voor het laatst naar station Hilversum.

 

OV Fiets

Op station Hilversum kan je OV-fietsen huren voor €3.15 per dag. Binnen twintig minuten fiets je naar de Bosjes en de fietsenstalling is tot 02:45 geopend. Check ov-fiets.nl voor alle info.

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl