vrijdag 7 september

Ga naar zaterdag 8 september

Het programma is nog niet definitief…

We zijn nog druk bezig en er komen nog namen bij. Serieus, nóg meer artiesten? Ja, want zo zijn we.

presentator: Wouter Monden

19.15 U

Ongeremd

NederFolk

Geïnspireerd door songwriters als Bob Dylan en Daniel Lohues, en de samenzang van Acda en de Munnik en Crosby, Stills, Nash and Young brengen zij poëtische, Nederlandstalige- folk muziek met een theatrale klinkslag. In 2016 schopte Ongeremd het tot de halve finale van het Cabaretfestival Cameretten in een uitverkocht Oude Luxor, Rotterdam.

20:15 U

Fabian Franciscus

stand-up comedy

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig.

20:15 U

Carly Baker

stand-up comedy

Carly Baker is Amerikaanse en dat weet ze zelf ook best wel. Na heel veel omzwervingen is ze neergestreken in Leiden, alwaar ze haar best doet om de namen van haar Nederlandse vrienden uit te spreken zonder in haar eigen tong te stikken.

21:15 U

Lonneke Dort

cabaret

“Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet.” – Parool

“Bij de droogkomische Lonneke Dort zag de jury „sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben”. Dort begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen.” – NRC

22.30 U

Vincent Geers

stand-up comedy

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Daarnaast schreef hij teksten voor o.a. Het Correspondents Dinner met Mark Rutte en The Roast of Gordon.

0.00 - 24.00 U

De Losse Klos

muziek op het bospad

Bijna letterlijk de huisband van het Bosjesfestival. Al jaren het fantastische vaste ontvangstcomité van het Bosjesfestival.  Gezeten in de woonkamer achter de voordeur, speelt en jamt het collectief De Losse Klos tot diep in de nacht.

zaterdag 8 september

20:15 U

Sam Kissajukian

stand-up comedy

De Australische comedian Sam Kissajukian is begin september even in Nederland, vers van een maand optreden op het Edinburgh Fringe Festival. Na de show ‘Animals attack me’, over de precies 100 keer dat hij door een dier is aangevallen, kwam hij met ‘Alcohol is good for you’ over zijn meest dronken avonturen. Sam hoeft weinig te verzinnen om hilarisch te zijn.

21.15 U

Kiki Schippers

kleinkunst

Met haar liedjes verovert Kiki ieder publiek. Maar ze wil altijd meer. Waar houdt het op? Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten en NRC zag een ‘Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig’. Met haar lied ‘Er Spoelen Mensen Aan’ won ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied.

22.15 U

Paulien Cornelisse

cabaret

Wij kenden Paulien Cornelisse al lang voordat haar boeken per pallet verkocht werden in de Bruna op het station -en óók in de betere boekhandel. Haar laatste voorstelling ging over mos, kun je nagaan hoe erg wij in jubilo zijn dat ze er weer is.

Hooter Tooter Band

De Hooter Tooter Band bouwt graag feestjes en doet dat bij voorkeur in de open lucht. Supercool vinden ze het dan ook dat ze zijn gevraagd om het Bosjesfestival van 2018 op de zaterdag af te sluiten. Het doel is pas bereikt wanneer het publiek als bezeten halfapen door de boomtoppen slingert en de eekhoorns van Landgoed Zonnestraal panoramisch stage-divend de Gooische nazomer invliegen. Onder het motto ‘If you shake your hooters, we will blow our tooters’, biedt de Hooter Tooter Band plezier voor mens en dier.

22.45 U

Special Guest Appearance

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl

Het Bosjesfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bosjeswebsite werd in elkaar geknutseld door: