vrijdag 1 september

Ga naar zaterdag 2 september

presentator: Wouter Monden

19.00 U

Verbraak | Van Bijnen

muziek

Verbraak | Van Bijnen, dat klinkt als een advocatenkantoor, maar het zijn multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen die een mix spelen van blues, New Orleans en bluegrassmuziek zoals niemand anders dat doet. Een aanrader voor als je altijd al iemand tegelijkertijd hebt willen zien drummen en sousafoon spelen.

20.15 U

Andries Tunru

cabaret

Andries Tunru vult het bos met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Winnaar van de jury- én de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaretfestival 2016!

21.15 U

Pepijn Schoneveld

cabaret

“Zelfspot en de onderonsjes met de zaal vormen de kracht van Pepijn Schoneveld” (Noord Hollands Dagblad). “Een tikje vilein, maar ook zeer innemend” (Parool). In zijn nieuwe voorstelling doet hij daar nog een schepje bovenop.

22.15 U

En Vrac – Bosjes met Shaffy

kleinkunstliedjes

Bas Maree, Minze Koopman en Gijs Baas speelden al hun eigen mooie kleinkunstliedjes, maar sinds kort varen ze ook door de Amsterdamse grachten met ‘Varen met Shaffy’, een tour waarmee ze een ode brengen aan hun grote held Ramses Shaffy. Eenmalig in het bos te zien!

23.15 U

Bluesmasters Revival

Ze zijn voor een keer terug in de oude bezetting. De legendarische Bluesmasters Speelde Bluesmasters in de jaren 90 vele zalen en festivals plat, nu is Bosjesfestival aan de beurt! Tekeergaan op het podium in een unieke show van blues en soul, een explosie van energie en gekkigheid!

0.00 - 24.00 U

De Losse Klos

muziek op het bospad

Bijna letterlijk de huisband van het Bosjesfestival. Al jaren het fantastische vaste ontvangstcomité van het Bosjesfestival.  Gezeten in de woonkamer achter de voordeur, speelt en jamt het collectief De Losse Klos tot diep in de nacht.

zaterdag 2 september

14.00 - 17.00 U

Kinderbosjes!

Een volle bak met kinderen en ouders! Gekkenhuis!

Een mix van theater en muziek, ruim voorzien van plas- en ijsjespauzes.

Samba Salad

‘Wat de boer niet kent, dat vreet-ie niet’? Laat dat maar over aan de ervaren chefkoks van Samba Salad.  Zij schotelen de kinderen een bonte salade van ‘s werelds lekkerste muzikale gerechten voor. Kinderen en volwassenen worden verrast met een mix van flamenco, samba, jazz, salsa, pop, merengue, kaseko, calypso – en Afrikaanse muziekstijlen.

19.00 U

Sjelena en Latoya

zang en gezelligheid met de natte T

Sjelena & LaToya brengen Rotterdams entertainment met vocale schoonheid. Of zeg maar Sjeleen en LaTooy, dat bekt net wat lekkerder.

19.45 U

Janneke de Bijl

cabaret

Janneke kijkt quasi-objectief naar zichzelf en de wereld om haar heen en komt tot de conclusie dat de term ‘mens’ wel erg veel credits is voor wat we in de praktijk aantreffen. Afgestudeerd met een hele serieuze scriptie over humor en tegenwoordig lid van Comedytrain.

foto: Maarten Corbijn

20.00 U

Bob MacLaren

stand-up comedy

Deze Nieuw-Zeelander hoorde bij de eerste golf van buitenlandse comedians die stand-up comedy in Nederland bekend maakte bij het grote publiek. Een grootheid in de vaderlandse scene, ook achter de schermen waar hij onder meer de regisseur was van De Lama’s, Javier Guzman en de Dino Show.

21.00 U

Silvester Zwaneveld

stand-up comedy

Cabaretier, animator en regisseur Silvester Zwaneveld, ooit die van ‘Arie en ~’, inmiddels al weer jaren lang solo en succesvol met o.a. zijn laatste programma ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’, gebaseerd op het boek van Bill Bryson. Hij zit nu middenin de repetities voor de sci-fi comedy ‘Houston, we have a problem’, maar komt tóch naar de Bosjes!

22.00 U

JARA feat. Matt Arthur

singer-songwriter

JARA schrijft mooie, beeldende liedjes met hartverscheurende teksten. Opgevoed op een dieet van folk en pophelden uit de ’60s en ’70s, gebruikt ze bijzondere gitaarstemmingen, onverwachte akkoordwisselingen en melodieën die doen denken aan Joni Mitchel en CSNY.

22.45 U

Special Guest Appearance

23.30 U

Roads to Roam

‘Vorstin Talent’  Roads To Roam maakt stevige pop/rock. De diepgewortelde samenwerking tussen de 5 vrienden brengt catchy maar toch harde nummers voort. Hun singles werden op onder anderen 3FM ‘fenomenaal ontvangen’, aldus Domien Verschuuren: ‘echt een eigen geluid!’. Ook Radio Veronica’s Countdowncafé was onder de indruk van het vijftal.

Op de hoogte blijven van het laatste bosjesnieuws?

Route

Routeplanner

Contact

Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtse Bos 7
1213 RH Hilversum

info@bosjesfestival.nl

Het Bosjesfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bosjeswebsite werd in elkaar geknutseld door: